Siivouspalvelut

AMMATTILAISET PALVELUKSESSASI

Kymmenien tuhansien siivousten jälkeen tiedämme, mitä asiakkaamme arvostavat: korkeaa laatua, erinomaista palvelua ja oikeaa asennetta.

Toimistosiivous

Paluu toimistolle edessä? Säännöllinen ja laadukas toimistosiivous ylläpitää viihtyvyyttä ja ehkäisee tautien leviämistä taudinaiheuttajia eliminoimalla. Luodaan teille turvallinen ja puhdas työympäristö!

Kotisiivous

Jokainen koti ja sen asukkaat ovat erilaisia! Räätälöimme kotisi siivouksen sinun toiveidesi mukaan. Autamme mielellämme uuninpesussa, saunanpesussa, silityksessä, lakanoiden vaihdossa tai viemme jopa lemmikkisi ulos. Mitä useammin tuttu siivooja käy kodissasi, sen edullisempi on tuntihinta. Tee kotisiivouksen hinta-arvio laskurilla.

Lattian vahaus

Vanhan vahan poisto, huolellinen pesu ja uuden, huippulaadukkaan vahan käyttö suojaa lattiaa, vähentää lattiapinnan kulumista ja helpottaa puhtaanapitoa.

Rakennussiivous

Rakennuksen loppusiivouksessa tilat puhdistetaan perusteellisesti niin, että ne ovat valmiit vastaanottamaan lopulliset käyttäjänsä. Siivouksen aikana poistetaan kaikki näkyvä lika ja tahrat. Sen lisäksi huolehditaan myös näkymättömissä olevien paikkojen, kuten sähköarinoiden ja alakattojen puhdistamisesta.

ASIAKASTA PALVELLEN

Meille asiakas on toimintamme keskiössä. Henkilökuntamme on erittäin sitoutunutta ja on työskennellyt yrityksessämme jo pitkään.

Asiakkaamme kohtaakin aina tutun siistijän, joka tuntee kohteensa ja talon tavat. Esimiehemme ovat helposti ja nopeasti tavoitettavissa työkohteissamme.

Me palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja olemme valmiit tulemaan paikalle, kun meitä tarvitaan. Ymmärrämme, että yllättäviä tilanteitakin sattuu. Palvelemme asiakkaitamme tarvittaessa viikon jokaisena päivänä.

Dasaho Oy:llä hoidetaan sovitut työt aikatauluissa pysyen, laadukkaasti ja asiakkaan tarpeita herkällä korvalla kuunnellen.